Behandelingen

Intake gesprek

Kom je voor de eerste keer? Plan dan deze intake bij je afspraak zodat we samen vooraf jouw wensen kunnen bespreken

 

Work on my skin – €50,00 

Bij deze behandeling ligt de focus op het reinigen van de huid. De reiniging wordt speciaal op jouw huid afgestemd. Het is mogelijk om de behandeling nog verder uit te breiden, vergeet dit er dan niet bij te boeken (zie het kopje extra’s).

 

Peeling – €82,50

Een chemische peeling behandeling op basis van verschillende zuren. Een top behandeling voor de vermindering van vlekjes, acne, talgproductie, verbetering van de huidstructuur, versteviging en hydratatie van de huid. Het is mogelijk om de behandeling uit te breiden met een massage (vergeet dit er dan niet bij te boeken) zie het kopje extra’s. Let op: tijdens deze behandeling kan er niet worden gewaxt.

 

Skinpen – €195 

Tijdens deze microneedling behandeling worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt waarbij er collageen en elastine wordt aangemaakt. Hierdoor wordt de huid steviger, voller, egaler, frisser en stralender! De behandeling is geschikt voor: vermindering van fijne lijntjes, pigmentvlekken, (acne) littekens, doffe huid, grove huidstructuur en de verslapte huid. Bij de behandeling krijg je twee nazorgproducten mee om het herstel te bevorderen, dit is bij de prijs inbegrepen.

De beste resultaten worden behaald in een kuur die bestaat uit 3 behandelingen – €525

Let op: tijdens deze behandeling kan er niet worden gewaxt.

 

Acne – €55,00

Speciale behandeling voor acne. Let op: de behandeling van acne kan in aanmerking komen voor een vergoeding door de zorgverzekeraar. Check dit bij je zorgverzekering.

Masker en massage – €15,75

De behandeling afsluiten met een ontspannen nek/schouder massage en een masker? Voeg dan deze extra toe aan je gezichtsbehandeling.

 

Wenkbrauwen waxen/epileren in combinatie met work on my skin – €10,50

 

Wenkbrauwen waxen/epileren losse behandeling – €15,75

 

Wenkbrauwen verven – €15,75

 

Wimpers verven – €15,75

 

Bovenlip waxen – €10,50

 

Kin waxen – €10,50

 

Wangen waxen – €10,50

Voordelen

Persoonlijk

Resultaat

Ontspanning